555

Раді вітати Вас на блозі 9-Б класу та бажаємо вам гарного настрою :)

суботу, листопада 10, 2018

Перлина біля моря

Неймовірно насичена незабутніми емоціями та враженням подоріж до міста Одеса. "Перлина біля моря" так ще називають Одесу. Два приємних дні ми провели в цьому фантастичному місті. Не зважаючи на похмуру погоду, ми здійснили все заплановане. Ми побачили пам'ятник засновникам Одеси, пам'тник Дюку де Рішелье. Прогулялися по Дерибасівській - одній з центральних вулиць міста. Порт Одеси - це дивовижний краєвид .
Ми відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету сучасна будівля якого, була зведена у 1887 році архітекторами Ф.Фельнеромі Г.Гельмером у стилі бароко.
 Ми переглянули виставу " Дон Кіхот", неймовірний живий музичний супровід підкорив наші серця.
Музей " У баби Уті" - це місто, де живуть воскові фігури. Незвичайний простір, де можна зустріти мушкетерів, Катерину Велику, Аватара та навіть Шрека. Ми і не думали, що вони настільки реалістичні. Дуже схожі на справжні, до них можна доторкнутися і сфотографуватися.
Співробітник Одеськоі кіностудіі провів нам дуже вражаючу екскурсію: розповів нам про процес зйомки фільмів, про створення костюмів і відкрив нам декілька секретів, які допомагають створювати кіно.
Коли ми поверталися додому, заїхали у Дніпро на декілька годин, трохи прогулялися містом,сходили на набережну і тоді вже відправилися на автобусі до Запоріжжя.
Чудових нам подорожей і надалі!!































Немає коментарів:

Дописати коментар